BİLGİSAYARLI MUHASEBE KURSU İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. 

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu İŞKUR ve Ordu SMMM Odası arasında Bilgisayarlı Muhasebe Kursu İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eğitim binasında yapılacak olan 320 saatlik Bilgisayarlı Muhasebe Kursu için Ordu SMMM Odası, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR arasında protokol imzaladı.

Ordu SMMM Odası Eğitim binasında gerçekleşecek olan Bilgisayarlı Muhasebe kurs programında Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU, Meslek odalarının yapacakları eğitimlerde desteğe vermeye her zaman hazır olduklarını belirterek, “Bugün de burada Muhasebecilik mesleğini ilgilendiren SMMMO da Bilgisayarlı Muhasebe kursu açılması için Mali müşavirler Odası ile anlaşma yaptık. Hayırlı olsun” dedi.

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ise, “Odamızda yapacağımız 320 saatlik bilgisayarlı muhasebe kursu akademisyenler tarafından kurs verilecek. Nitelikli ara elamanlar yetiştirilmesi ile gençlerimize iş imkânı sağlayacaktır.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 320 saatlik bilgisayarlı muhasebe kursunun protokolü Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU, Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Ordu İşkur İl Müdürü İsa KAYMAK tarafından imzalandı.